Burak Yılmaz Galatasaray : Burak Yılmaz, Galatasaray'daki Gollerini Aştı - Son Dakika ... / • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!•

Burak Yılmaz Galatasaray : Burak Yılmaz, Galatasaray'daki Gollerini Aştı - Son Dakika ... / • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!•. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Lille osc métropole / türkiye. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Bonservisini alıp gelmesi halinde burak yılmaz'a senelik 3 milyon euro ödeyecek. .hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu.

Galatasaray, Burak Yılmaz Black Wallpaper
Galatasaray, Burak Yılmaz Black Wallpaper from i.pinimg.com
Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, burak yılmaz'ın bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı kırmızılı takımın kampına katılacağı belirtildi.

Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı.

Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Lille osc métropole / türkiye. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. · 15 haziran 2013 ·. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. .hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team.

· 15 haziran 2013 ·. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı.

Galatasaray'da Burak Yılmaz bilmecesi - Tüm Spor Haber
Galatasaray'da Burak Yılmaz bilmecesi - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. .hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti. • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole.

Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, burak yılmaz'ın bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı kırmızılı takımın kampına katılacağı belirtildi.

Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. · 15 haziran 2013 ·. Yeni attığım videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın! Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. Selçuk i̇nan'dan futbola duygusal veda! Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, burak yılmaz'ın bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı kırmızılı takımın kampına katılacağı belirtildi.

Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Selçuk i̇nan'dan futbola duygusal veda! • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı.

Burak Yılmaz cezalı duruma düştü - Spor Haberleri
Burak Yılmaz cezalı duruma düştü - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
· 24 mayıs 2013 ·. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Bonservisini alıp gelmesi halinde burak yılmaz'a senelik 3 milyon euro ödeyecek. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. | galatasaray'da devam edecek mi? Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı.

.başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti.

Selçuk i̇nan'dan futbola duygusal veda! Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. · 24 mayıs 2013 ·. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı.

· 24 mayıs 2013 · burak yılmaz. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Posting Komentar

0 Komentar