Afganisztán Tálibok : Afganisztán: győztek és üzentek a tálibok, a nyugatiak ... / A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.

Afganisztán Tálibok : Afganisztán: győztek és üzentek a tálibok, a nyugatiak ... / A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét.

A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva.

Tálibok végeztek Afganisztánban egy amerikai katonával ...
Tálibok végeztek Afganisztánban egy amerikai katonával ... from ma7.sk
Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután.

A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre.

A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét.

Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget.

Jöttek a tálibok, és velük az ópium
Jöttek a tálibok, és velük az ópium from cdn.nwmgroups.hu
Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen.

A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép:

Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.

A Tálibok vállalták a felelősséget az amerikai repülőgép ...
A Tálibok vállalták a felelősséget az amerikai repülőgép ... from orientalista.hu
Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép:

Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új.

Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

Posting Komentar

0 Komentar